UMNO..KEADILAN..PAS

Tuesday, June 16, 2009
Mana satu yang korang raser korang nak sokong..
Yang mana satu korang raser sesuai dengan jiwa korang..
Atau korang rase korang mlas nak ambik tau pasal politik negara..

korang dah pegi daftar mengundi.. sudah.. jadi boleh la mengundi.. sudah.. aper yang korang raser..?
korang dah pegi daftar mengundi.. belum.. jadi kenapa tak daftar..
aku dah daftar.. dah mengundi.. tapi aku rase macam tak besh jer.. kenaper ek..?

19 Insan Besh:

SwEeTFoResT said...

huh..aku da daftar tp lom penah ngundi..huhu..kos baru cukop umo..huhu..tak tau camne rase die..nanti dah tau..aku bgtau keyh..

cikYANchoco said...

saia lom daftar agy ouh.. ngagaga sbb umo x cukup.. haizzz.. saia sokong umno ! idop umno :)

haNie said...

xdaftar pn...
tp tetap ase best..
hahahahaha :P

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dah daftar.....
sebab dah cukup umur utk kawin...
hehheheh

greenieycactus said...

malas nak amk tawu...

nak sokong mesia je..


miahahaha

kakuna_daisy said...

same je modal parti mane2 pun..
hahaha...

aku best je....

A a D i I ? said...

aku tak daftar dan aku tak mengundi tapi aku rasa biasa jer.
lalala~

dasar tader semangat kenegaraan lgsung. haha!

Dato Paduka Masri said...

tiga2 aku tolak.... aku bebas....

mamai said...

aku dah daftar dan dah mengundi 3 kali aku sokong selain dari UMNO dan BN....why aku tak citer kat sini nanti bila kau dah megundi kau akan tahu why

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

puspawarna said...

hua2...npe aku x ase pape erk...
sbb aku x cakne sgt ngundi2 ni...
lgpon, xpnh pon ngundi...

Liliyuli said...

aku dah daftar..ayah wa yg daftarkan..mengundi pun sudah..mmg tak best langsung..heh!

nuyuljana said...

aku bru daftar tp xpnh mengundi.

tp dulu2 masa blaja penah mengundi utk MPP.

stakat pangkah-pangkah, adik aku pun reti kot.

:))

Penanam Sayur said...

Bro, pasal rumah dekat puchong perdana bleh bagi details tak? sms/call gua at 012 9843334, apartmnet ke rumah atas tanah? gua dok puchong gak ni

ayampinko said...

hutanmanis
pegi ngundi dulu.. baru sembang

yan
ok sokong jer tak cukup.. pegi daftar k..

hanie sesumpah
tak der semangat mesia la lu nie..

yanie..
nak kawen kene ngundi ker..

greencacus
setuju.. tapi tak derla pengalaman ngundi..

kakuna..
hahaha aku setju..samer jer..

aadil
cet tampar kang..pegi daftar..

dato
dah daftar lum.. parti kunci nko nie..

mamai
undi itu terpulang pada fahaman memasing.. jadi pepandaila memilih apa pun jua sebabnyer..

puspawarna
kene daftar pas tu ngundi..baru tau..ker tak cukup umur lagi..?

lili
tak besh kan..ehehehe

nujuljana
ek..tu undi len..tapi jangan buat muka epy pace dah la..

sayur..
ok..

Rozita said...

nk bgtau sokong parti mana? rasanya amatlah sensitif isu ini..

akk sudah mendaftar & sudah 2x mengundi...dah tue ler kata kan~

ayampinko said...

so besh tak masa ngundi..?

Lifesaver said...

aku nak undi...




alamak!xleh bg tau!

ayampinko said...

penyimpanhidup
suka hati nko la nak undi saper..dah daftar blum..?