Aku dan Hijau

Friday, June 19, 2009
Nie aku masa kerja kat Bayan Lepas, Penang.. kene keje malam.. jadi lepas keje aku siap aku merayau la dalam airport tu mencari sesuatu yang besh.. hasilnya..

aku tak pasti kenapa kene ader lorong hijau.. tak der kaler lain ker.. ker khas untuk hijaukolic.. macam aku..

mak ai besarnyer tapak kasut.. saiz per nie.. untuk rekod kasut aku saiz 8 UK

nie kasut aku.. converse putih susu ngan hijau.. lawa giler.. aku sambar kat Piramid masa ngular hari tu..

Spritzer pun guna kaler ijau..

Balik tu dalam kul 6 pagi aku pekena ayaq Green Apple Kasturi.. masam da tapi besh.. hahaha.. pun kaler ijau..

memang aku nie giler ngan kaler ijau la..

p/s = korang pasan tak cap aku pun kaler ijau ok..

23 Insan Besh:

Dato Paduka Masri said...

bile nak payung ni???

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sib baik ko tak jadi ijau...
ijau itu toyol...
hahhahha....

lawa kasut....errrk...bulu kaki tak cukur....hahhahahha

ayampinko said...

Dato
nko tunggu la..

yanie
hulk pun ijau..wekkk
pergh sampai situ nko skodeng..
yang lelaki tak cukur bulu kaki.. kalau cukur owang panggil nyah..

ierma said...

perghhh....mat daun nih!
hahahahahaha!!

ayampinko said...

ierma
ok lagi dari mat bunga..

mamai said...

dont make me angry....i will turn to green.....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

teringat aku zaman kecik2 dulu..
zaman aku comey2...
aku pi pasar malam..
ada jual AYAM kaler2...
ada kaler ijau...
ntah2 tu ko kot...

hahahhah

niEna hailani said...

ko ley geng ngn mak aku....

obses hijau....

jgn nnt rumah kau hijau da laaa...
mobil d-max ko hijau gak kee???

ayampinko said...

mamai
owang muntah pun muka ijau

yanie
skung nie tak comey la ek..
ader ker jual ayam kaler2..

niena
eh mak nko memang la geng aku..hahaha
ok per hijau..lawa jugak..mobile tak..

dila john said...
This comment has been removed by the author.
dila john said...

tu yg aku pelik,
pttnye kne ubah blog neyh
sume wane pink...!

hoho~~~
bestnye kje kt airport,
dlu aku reject keje kerani kt KLIA,
ahhahahah....

aku suka kasut itu,
nak 1...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ku lihat hijauuuuuuuuuuuuu....

haNie said...

patut tukar name..
ayamgreeno...
mcm name alien la plk..
hahahahahaha

nuyuljana said...

hijau itu green.

kan?

:))

Basuh Baju said...

jarang gua jumpa orang hijau.. selalunya toyol je..haha

ayampinko said...

dila
pink = X..tak suka pink k..
tak besh sebab gua keje malam..
ah tak leh..beli sendiri..

pentoi
green peace brother..

hanie..
nko pernah kene santet jadi mentadak mentadu tak..? nak try..?

nuyul
tak ijau itu apel

basuh baju..
sebab toyol tu bukan owang..

tuntung said...

kata suke hijau?
asal ayampinko~

tukar tema la bro~

ayam hijau = ayam mati~


tuntungkita.blogspot.com

dila john said...

jgn ckp,
nt dpt awek suke pink..
hoho ~~~

ayampinko said...

tuntung
ayampinko tu sebab ader member gua yang bagi..
cek n3 gua pasal nama gua..
ader gua rungkaikan..

dila.
err..dila duka pink tak?

kakuna_daisy said...

yeke suke ijau????oooo...
heheeh..kaler ar rambut ko wane ijau hayam..

dila john said...

ntah. jab suka, jab x.

asenye suka.
ngeee ~~~

░♥si lampu neon♥░ said...

mesti bilik tdo ko langsir bantal cadar sume kaler ijau..jgn kate dalam2 pon ijau gak?

Lifesaver said...

aku suka layout ko!