1st Time.. Last Time

Wednesday, February 3, 2010

Pernah sekali aku makan kat hotel sebelah Hard Rock KL.. tu pun ader la owang belanja.. nak harap aku bayar kirim salam la.. dah owang payung aku makan jer la.. aper ader hal.. makan punyer makan sekali perut buat hal.. biasa makan style kampung.. ari nie terkejut dengan kedatangan makan asing.. mau tak merajuk..

so ke rest room la aku.. tak mo citer banyak.. aku pun melepaskan hajat aku.. sekali...


"Eh tadi nampak macam ader kepala paip.." hati aku berkata..
"Mana ilangnya.." aku kaget..

Habis semua tempat aku cari dalam tandas tu.. kot-kot yang kuar air kat belakang ker.. bawah ker.. tapi malangnya tak der.. yang ader cuma tisu tandas..

"Cilakak.."

Terpaksa jugak la aku beristinjak menggunakan tisu tu.. jijik siut.. keluar tandas jalan jadi kengkang.. balik trus pegi cari Stesen minyak.. basuh balik.. seharian tak lalu makan.. hotel jer besau.. pili air pun ak der.. lahanat..


6 Insan Besh:

Lifesaver said...

mmg jijik

mamai said...

biasa la hotel besar memang macam tu...tu yang tak suka lepak kat hotel

ezam said...

hahahahahhahahahaha gelak guling2 dow aku baca..dan aku boleh bayangkan ko jalan kepittttt ketika keluar dr toilet itu..hahahahaaha...

adehhhhh~

nuyuljana said...

ahahahaha.

da mcm cina la plak.

F A R Y N said...

mmg leceh kalau pi hotel mcm tu...tapi kat shopping mall pun susah nak cari paip dah..huhuhu

ayampinko said...

LS = yup..masalahnya kat aku la..tu yang kengkang jer 2

mamai = wa pun sebab makan free..

ezam = mana boleh kepit bro..kene bukak baru it angin masuk..

NJ = tak tau la pulak..

Faryn = skung nie wa masuk wa cari paip dulu..