Mamak Da Return

Wednesday, July 1, 2009
Ok Sambung

aku lepak sama aku punya member.. kali nie baru balik dari mancing.. aku ikut jer.. tara mancing.. ada pun itu mancing ikan pakai selipar.. itu jam sudah tunjuk 4 pagi.. perut suda lapar.. itu ikan tarak dapat.. pegi dekat satu mamak.. puchong juga.. kasi order.. macam-macam la.. tara ingat la kawan.. ramai la..

itu oder sampai.. cantik tepat perfect.. suma kasi hantam itu order.. senyap sepi.. tara bunyik.. kemudian ada satu table sebelah kitowang, itu melayu sama dia punyer chenta.. 2 owang oo.. banyak seksi.. itu pasal la itu malam sakit leher.. makan pandang sisi.. hahaha..

itu melayu kitowang ada kenal juga.. sapa tarak kenal sama kitowang.. kawan la.. baru balik disco dut.. manyak seksi.. syok.. ok ok.. dier panggil kira..

"Mamak kira" itu melayu..
"Une une une une.. 8.90" tarak paham oo.. itu mamak kasi resit.. tapi in da same time itu melayu lelaki dia punya enpon ada munyik.. ok dier angkat kasi sembang la.. manyak serius die punya muka.. kemudian itu mamak kasi itu resit..
"Abang 8.90" mamak..
"Sekejap" itu melayu sambil tunjuk tanda sekejap.. itu mamak tarak puas hati..
"Abang 8.90" dier provok la itu melayu..
"Sekejap la mamak" itu melayu cakap.. muka ada ketat oo.. saya ingat itu dier punya bisnes ada sket turun la.. tarak pun dia ader period juga.. ok kemudian saya ingat itu mamak sudah tak boleh tahan.. trus dier kasi itu resit lagi sekali..
"Abang 8.90" itu mamak.. lu owang tau r apa jadi.. itu melayu trus letak itu enpon atas meja.. PANG itu satu tamparan suda lekat oo dekat itu pipi itu mamak..
"LU INGAT AKU TAK DER DUIT KER? NAH 10 HENGGET.. KEEP DA CANE"
itu mamak ada suwey la.. kitowang berenti makan oo.. gelak pecah perut punya.. itu gelak ader kuar itu order oo.. tersembur-sembur oo.. sudah marah-marah boleh bikin itu lawak lagi.. keep Da Cane.. hahahaaha..

p/s : itu mamak tara tau apa sudah jadi.. kitowang bikin hal sendiri.. mata ada bersih.. itu awek seksi oo.. manyak seksi oo..

23 Insan Besh:

BudAk hijAu said...

waaa...dah maju...cayalah.. :D

mamai said...

mamak oh mamak...tak ada mamak pun susah

Monkey D Luffy said...

kakaka

padan muka itu mamak

Ecah said...

sian mamak tu.. suweii 44 hari.. :p

ierma said...

ko sebut mamak...tetibe aku rindukan masakan mamak...perghh!!hahahaha..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sib baik wa tak seksi....
mesti lu tak nak pandang wa

hahhahahha

Rozita said...

la..sian akak kat mamak tu..
simpati tau..
klu ye pun tengah period, pe hal nak kecoh2

nuyuljana said...

ceh.

entri ko pun da berbau mamak ni.

hahaha.

:P

♣haNie♣ said...

hahahaha ntahnye..
dh mcm mamak yg berkenaan jek yg buat entry nih..

SwEeTFoResT said...

hahaha..sian kat mamak tuh..tergeliat lidah mau baca ini entry..

kakuna_daisy said...

hehehe..kadan2 kene ajar worang yg tak reti bhasa ni..hahaha...


entry berbulu..sbb mamak..wakakkak...

paRi-paRi sYurGa said...

sumpah mamak tu blacklist kat mamat tu..
muahahaha...

SRISUFI said...

Geli-geli gelak...hahahaha


adehhh...tak memasal kena tamparan padu maut.

=)

sihat?

gua stomek said...

uhuh.....mamak..une..une...mene...anji..

vidadarisakura said...

mamak tu nda tampar ko?
haha

ayampinko said...

budak hijau
hahaha..blajar dari u la..

mamai
dier jer yang bukak 24 7

monkey
yer padan muka dier..

ecah
suwey sangat2..

ierma
haku kata aper pun pasal makan nko memang laju..

yanie
tak seksi pun pandang jugak la..

rozita
ah tak sabar..mendapat la..

nuyul
bukan bau..mamak mana tah yang buat entry nie..aku bayar ok

hanie
luahan hati seowang mamak

sweatforest
bar betul cite mamak

kakuna
itu mamak sudah kene ajar..tapi a itu owang tara reti punya..

pari2 syurga
bukan blacklist tapi cek list mamak yang telah ditampar

srisufi
padan la mka..sihat sri..awak..?

stomek
dey macha...sapdek macha

vivi
tak..aku kan comel..

..::mrsMeme::.. said...

mamak da return?
wow..

ayampinko said...

hahahaha..
salam

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ayam memang sinonim dengan MAMAK
hahhahaha

ayampinko said...

hahahha...pepagi kan..
mana ader kedai lain yang bukak...
so mamak la..

KaSiH said...

apsal mamak2 yg ko jumpa mesti x reti bahasa punya org...asik nk mintak kena lempang je...

ayampinko said...

tu la..tapi nak uat cam ner..redho jer la..

Lifesaver said...

mamak tu pekak kot