3 Cinta

Tuesday, July 14, 2009
Benarkah owang kata cinta pertama takkan di lupa..
Benarkah adanya cinta pandang pertama..
Benarkah cinta itu buta..

Pada aku la.. aku blum lupa cinta pertama aku.. Seorang gadis setahun lebih muda dari aku.. Ni kira zaman sekolah la nie.. nama dier Adek.. Adik dier pun panggil dier Kak Adek.. Putih dan sempoi.. tapi disebabkan masa tu aku baru jer beberapa tahun mengalami pengakil baligh-an.. so tak kesampaian la.. melalui dier la aku mengenali gadis.. last yang aku tau dier dah kawen.. anak dah dua.. hehehe kelakar jugak cinta zaman sekolah.. nak usha punyer la lama.. 7 bulan baru kompom dapat.. guna surat beb.. siap roket mak wa punyer perfume nak bagi wangi.. tapi kira besh la.. masa nie wa dah form 4 dah.. dah ader moto sendiri.. bapak wa bagi.. so pegi sekolah naik moto beb.. baru ranggi beb.. tu pun pasal PMR wa dapat 3A.. kalau dapat 8A kompom Proton Wira bapak wa bagi.. hahha.. pegi ngan awek wa kat belakang.. tapi brek depan pulak rosak.. tapi wa tak perlukanla.. sebab itu awek ada lekat sama saya punya blakang.. hahaha.. besh ooo masa tu.. kira couple of da year la.. alih2 putus.. clash pun sebab kitowang masih budak2.. hahaha.. tak bleh nak bezakan yang ok atau tak.. okla aku nak tido.. nanti wa buat come back citer nie..

9 Insan Besh:

Rozita said...

sib baik adek tu tak jadi bini ko..
klu tak sian, kawin ngan bapak ayam
mehahah kahkihkoh

♣haNie♣ said...

hahahahaha..
komen kak rozita xleh blah..
adeh..deh..

mamai said...

cinta monyet baru dapat bunga hehehehe

Lifesaver said...

mmg laki suka bwk moto xde brek

nuyuljana said...

aku cuba bayangkan muka ko time awek melekat kat belakang.

mata buka 20° jew.

hahaha.

kakuna_daisy said...

hai ayam...nakal ko ek..wt anak dara org cenggitu...cett....huhuhuh...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bahaya kuar dengan lu
kang asyik wat break mengejut....

hahhahahha

Qaseh said...

cinta kanak2 ribena...

ayampinko said...

rozita
tak per Adek tu dah ader penggantiya..

hanie
ok la tu..

mamai
lu pun ader jgakkan..

lifesaver
hehehe...bar touching..

nuyul
aku konsetrate la..bahaya oo..

kakuna
wa buat per..dier yag peluk wa..wa tak suruh pun..

yanie
kan brek rosak..

Qaseh
hehehehe..memang kekanak pun..