Untuk LU..bukan lu lah..LU..

Thursday, May 21, 2009


Semalam aku lepak ngan kawan aku.. gurl.. aku ingat aku dah jumpa semua owang.. tapi semalam aku jumpa lagi satu pe-el manusia yang sangat susah untuk difahami.. ader kala aku rasa nko nie mengikut jalan melaka tembus jalan ampang tapi dengan selamber nko u-turn jalan sehala..

Aku rase nko nie alien yang datang dari galaksi yang lain.. mesti nko sebatang karakan.. nie kalau perhilitan tau mesti diowang buat kajian national geograpik kat nko nie.. jangan-jangan nko ader cip nie.. tak pun tag kat kaki macam burung.. yerla senang nak cari guna GPS.. dah tak der dah spesis macam nko nie.. dah pupus kot.. tinggal nko sorang jer..

Biler aku balik aku rewind balik hardisk aku.. pop up timbul sekali virus.. aku pasrah dengan kehidupan yang mana ia tidak pernah berhenti mengeluarkan spesimen-specimen yang pada aku sangat unik lilitan kromosomnya.. silangan-silangan XY atau XX membentuk jaringan spesis manusia di bumi.. tapi nko tidak.. nko len..

Aku rasa besh.. kengkadang.. rasa sengal.. kengkadang.. rasa cibai.. kengkadang.. yang pasti aku teruja untuk merasainye apabila aku lepak ngan nko.. nko tak perlukan aku.. nko boleh sendiri.. nko bawak kete laju.. pelan la sket nanti langgar lembu..

Tapi aku tetap menyayangi alien nie.. bukan awek.. bukan kawan.. tapi macam adek aku..
Woi Alien.. sabar k.. kita tau nko kuat..

9 Insan Besh:

iza said...

ptama

BudAk hijAu said...

gilerlah...sapew awek cun 2...wakakaka..

kim slm penampar terbang kt die eh..

walaweh!

ayampinko said...

iza
~aper yang pertama..

bdak hijua
~ tak leh..dier lempang lagi power..

SwEeTFoResT said...

hakhakhak..sungguh beruntung itu alien.. =P

ayampinko said...

hehehe..untung ker..?
untung kot..

Lifesaver said...

alien itu pndai rempit?

ayampinko said...

hem pandai kot..hheehhe

Lifesaver said...

hebat alien tu!sweet x alien tu?mcm power rangers pink?

ayampinko said...

sweet jugak la..bukan pink..putih jer..