LaLuAn ReZeKi aKu

Tuesday, May 19, 2009
aku nak citer pasal keje kat korang....

2002 - 2003 - PSSB
start keje ok jer..HR beb..pakai tie..cuti aku tak pernah abis.. macam kompeni abah aku yang punya..last-last jadi multitasking....basuh kolam ikan aku..ikan koi...talapia kalu dah ku goreng dah..beli makanan kucing aku..priskeish...nak sebut pun payah....repair komputer aku..memang tak betulla..tukar lampu aku..yang nie dapat bintang beb..basuh kete pun aku...aper muka aku ader macam bangla kat belakang opis ker..
fuck r..aku tak leh tahan...aku cabut sebab dapat keje kat tempat len...

ajk :
Nurul (bob), Shazrin, Amai, Man, Sairah, Marzuliana, Sham....
woi mana hilang......

2003 - 2006 - PjH
besh beb..kat sini aku kene blajar inggeris..aku tau yes no,luv u luv u 2..tu pun blajar kat tv sliding nenek aku..aku Boyan bukan owang putih..terpeletok lidah aku..bos aku garang nak mampos..F P P B C semua kuar..skali marah gempa bumi, baik kalu blanjer makan..
aku buat Credit Control, Sales n Marketing..lepak modusoperandi datang keje..ot tak slalu..awek sepah-sepah..awek cuci mata, awek baik, awek BAEK, awek skema awek itu awek ini..
geng bongok aku rizal n peros..nanti aku citer pasal mamat 2 ekor nie..bongok diowng nie..
nama paling aku ingat AJ@Tazy..smoking partner aku..ditegaskan pompuan k..lelaki slalu mengepau..tak put...cabut pasal tak masyuk..ajk :

Rizal, Rose, Fiza, Iza, Khalid, Marlia, Norsab, Zue, Hera, Cipot, Jot, Dora, Ati, Nik, Azian....

nanti aku belanja kentaki tak pun piza..

2006 - 2007 - INBSB
tak besh, busuk, bongok, cam haram, bos seksi giler..sinopsisnyer hak tui punya kompeni..
cam nerla aku leh keje kat cni..nko la nie luncai..

2007-2008 - SCB
keje bank..standard chartered..rakan2 besh..bos tak besh cam haram..
buat loan..eberyday maki owang..kene maki..lelama aku yang goblok..tapi besh gak sebab mata aku bersih..(awek bersepah da..seseksi da..)..tak lalu oo..cabut sebab tak larat beb..jauh tu..1 hour rempit..

ajk : Zihan, Amy, Yon, Tiya, Yana, Liza, Nurul, Rin, Jestika, Nori, Tuah, Jebat, Zu..l
Ader time jom menggoblokkan diri...

2008 - la nie - ATSB
setakat nie besh r..dapat naik MAS, Air Asia, Fire Fly..pg Perhentian, Tioman, Redang dan bermain ngan laut..tapi aku tukar kerakyatan aku jadi owang maldive pasal dah 'ereng'..tapi awek tak der..duk pun kat dalam aquarium..macam ikan pelawer hon..keje macam musim derian..nanti aku updae lagi pasal keje aku..luper laks aku juruteknik kat cni..

ajk : geng aquarium, fufu, Pooh, Lily, Yan Hijau, Burt Digi, Ja-A, Shukor, Elmo, Man KK, Kamal, Tery, Hawau..

P palang S : aku blajar sains komputer, umah aku tak der air paip ngan letrik sampai umur aku 9 tahun..pegi skolah naik roda 3..tv..Tak tau...

4 Insan Besh:

Lifesaver said...

sian ko~

ayampinko said...

nop..besh sebab hidup susah..

Lifesaver said...

good *thumb up kat ko*

ayampinko said...

yeahhh