Hadiah III : Da Secret Present (18SX)

Tuesday, August 11, 2009
Bagi lelaki.. korang pernah bagi GF korang adiah Bra ngan Spender tak..
Bagi pompuan.. korang pernah dapat tak adiah nie..

Secara peribadi aku rasa tak der masalah untuk merealisasaikan persoalan diatas.. sebab bagi aku ia pun hadiah jugak cuma agak melucahkan sket ja.. hahaha.. aku pernah jer bagi adiah nie.. kat member aku.. aku suruh member dier selidik saiz minah nie.. pas tu aku beli.. pergh 1st time memang malu beb.. da la masa tu aku sorang jer lelaki kat kedai tu.. pas tu sales gurl tu pun kira memalu nak melayan aku.. kemalu-maluan beb.. hahaha.. wa tunjuk-tunjuk jer.. pilih pun dari pandangan mata wa.. bantai la.. janji wa beli..

so skung nie aku dah tak malu dah.. selamba ja aku beli.. saper nak aku belikan angkat tangan..
sila bagi saiz korang sekali.. yang pompuan la sebab aku malas nak ukur k.. yang lelaki kalau nak jugak pun boleh.. nak bagi GF boleh.. nak pakai sendiri pun boleh..

19 Insan Besh:

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

nak...nak...(sambil mengangkat kedua tangan dan kaki)

haha...macam serius je...

Liliyuli said...

bagi je duit...wa pegi beli sendiri je..meh la..huhu

Rozita said...

ko.beli.brand.apa.ha?
akak.nak.size.40D.ada.tak?

F A R Y N said...

aku nak..
nanti aku kasi size..hahahaa

kakuna_daisy said...

kire kwn ko beli 22 pasang spender n bra ke? hahahaha..

err,aku nk adiah laen boleh?? nk mntak gak..heheh

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

nak kaler PINK n MERAH yer

hahahaha......

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

wa siap beli 'kotex intimate' hehehehe

dila john said...

saje ah 2, nak tau saiz...

hem hem hem...

aku nak hush puppies 1 set.
saiz nye...

errr... nt ak send msg...

Monkey D Luffy said...

erk

aku masih malu nak buat cam tu

vidadarisakura said...

aku teda sais.haha

cikYANchoco said...

walao! huhuhu uat per nk malu kan.. biase la tuh.. :D

Ecah said...

hahahaha.. bak sini hadiah nyer..

ayampinko said...

naddy = size?

liliyuli = wa tolong belikan ek bukan belanja k..

rozita = triumph (tul ker eja nie)..40D hui besar tu..

faryn = ok..kasila..

kakuna = la tu adah laen la..

yanie = merah = garang pink = manja.. hui kompom geram punyer..

ayampinko said...

pentoi = ok la tu.. pakej per..

dila = hala kalau tau pun bukan boleh uat per pun..

monkey = kalau dah kawen boleh buat kat bini..

vivi = abis nko pakai aper..kain batik..?

yan = pernah dapat la nie..

ecah duyung = hadiah aper..?

A.K.U.D.O said...

harus ada rasa malu di situ.

niEna hailani said...

kamu nanti bg time my beshday k...
black in color k...

Lifesaver said...

aku nak colour merah makngah plizzzzzzzz

fndrocka said...

aku takut kwn2 aku gelak guling2 sebelum dorg sedar g aku serius nak bg hadiah sebegitu rupa

Luca De Ketiak said...

bagi gua g-string yg laki punye. pastu kat depan ada gambar gajah. belalai jgn lupa.

argh! sure sweet!