Hadiah II : Da Numbers

Monday, August 10, 2009
"Wei nko nak pegi mana..?" aku..
"Summit.. naper nak ikut..?" Dier..
"Nak jugak.. jap aku siap.." aku..
Maka bergegas la haku menyiapkan diri ku sendiri.. mandi lebih kurang.. ambik spek.. perfume sket.. sarung Teva.. aku blah.. sampai kat Summit jam 1 petang lebih kurang..
"Nko nak cari aper nie.." aku
"Hadiah bufday.." Dier..
"Nko nak bagi aper" aku..
"22 hadiah sebab nie bufday die yang ke-22" Dier..

Aku terdiam sekejap.. tak pernah terpikir plak yang number pun boleh jadi hadiah.. kesimpulanya hari tu kitowang borong la 22 jenis menatang-menatang yang boleh dipanggil hadiah.. nak aku senaraikan ker..? hem tak yah la kot.. banyak tu..

Seminggu lepas tu aku tolong la member aku nie balutkan adiah tu.. satu jenis pembalut.. putih ader gambar kambing.. hahahha.. aku tengok member aku.. tengok kambing.. member aku.. kambing.. hem ada iras jugak diowang nie.. kambing macam dier atau dier macam kambing.. pas tu susun dalam kotak TV yang besar.. yang mana kotak itu pun di balut jugak.. hahaha.. korang bayang la sendiri.. kalau korang dapat macam nie aper yang korang rasa..?.. kompom besh punya la..

20 Insan Besh:

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

wah..bes tu dapat adiah ikut umo.nak kawan dengan membe ko tu ar..bole?

F A R Y N said...

nak jugakkkkkkkkkkkkk

sue said...

aik .. bukan ke sue bgtau asan ke i gave 27 hadiah kat fufu on his 28th birthday?

dila john said...

uhh.. how sweet...

mesti benda 2 jadi adiah paling best..
huhuhuhuuu...

eh.. cam tau2 jerk, aku pown 22thun neyh.. ngee ~~~

mamai said...

bestkan dapat 22 hadiah...kalau umur 100 tahun mesti dapat 100 hadiah lagi best

Rozita said...

mmg bes abis.
tp umur akak dah 38 thn.
agak2nya besau mana kotak utk memuatkan 38 adiah tu ye..
henbeg, hp, kasut, baju, keta sebijik, bla..bla...bla.. :P

ayampinko said...

naddy = boleh ja..kawan ngan wa pun bole jugak

faryn = boleh ja..umur hang 18 kan..

sue = ha yer la..

dila = nak ker.. mintak ngan owang lain ek..

mamai = 100 thn..haha nisa 2 sejadah songkok..banyak tu..

rozita = boleh ja.. asal kan hadiah tu kecik jer..

Lifesaver said...

aku ok je dpt hadiah camtu

ayampinko said...

dapat memang la ok..
apa pulak tak oknya..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

ayam...

besday wa hujung tahun ni yg ke 27

wa nak 27 jenis hadiah wokeh..

lalalalala

ayampinko said...

lu nak jadi GF gua..?
kalau jadi 27 1/2 wa bagi..

Liliyuli said...

menetes air mata wa kalu dapat sebegitu rupa...

Monkey D Luffy said...

aku nak 50 hadiah... aku 50 taun

nuyuljana said...

bestnya!

klu aku jd girl tuh,

kompem aku hepi gilew,

sebab dapat hadiah yg banyak

plus that man is mine.

ah, bahagianya.

;)

ayampinko said...

lili = kompom lecak baju punyer..

monkey = tua dah tu..antara hadiahnyer.. cangkul skop kain kapan batu nisan ngan kapur barus..

nuyul = ok cite wa nie tak kata pun lelaki atau pompuan la..member wa tu pompuan la..pasai tu wa kene tolong dier..

Ecah said...

weiiii!!!! nak hadiah!!!!

ayampinko said...

ahahaha.. yer ader nie.. tapi adiah bufday tak dr la..
lum cari..

dila john said...

alah..
xnak pown bg aku.
xpe, besday aku lmbt lagi..

hoho.
sempat kaw collect duet..

cikYANchoco said...

sweet jer ea.. :D

niEna hailani said...

my beshday january..
prepare la 4 bulan dri sekarang k..
23 hadiah ook..
heheheee