Sembang Telanjur

Tuesday, January 31, 2012
apa cerita yang besh skung nie.. hem.. paan ajak pegi camping kat berkelah.. wan ajak pegi mancing kat Pulau Sembilan.. minggu nie ader kenduri kawen member bini aku.. yang aku plak ngah sangap.. tadi tengok budak pasang mozek salah pulak.. dah kene bukak balik.. rugi simen 3 beg.. cilakak betoi la.. nak balik ader resume yang nak kene buat.. tak balik kang sakura saper nak jaga.. nie yang tambah tensi nie..

tapi biler aku kenang balik.. dulu aku punya la senang.. tak la boleh pakai kete besau.. tapi kira ok la.. aku tak menyimpan.. abes kat hanky-panky jer.. kesana la kesini la.. hahaha.. kengkadang aku kelakar dengan ketentuannya.. aku ketawa.. adey amacam mau bikin nie.. sudah serabut ma.. tak tau mau buat per..

kene mandi bunga nie.. hahahha.. tahyul..

4 Insan Besh:

Izz Chinta said...

byk2 kan bersabar ya... bersyukur kita masih diberi UJIAN oleh-NYA ...itu bermakna DIA masih sayangkan kita ... sabar adalah ubat segala kesulitan... InsyaAllah... :)

pancongxlepas said...

buat2 basah tekak -- tea-o 1

aryh884 aryh884 said...

台中徵信社價格,出軌,工商徵信,外遇,財務公司
徵信協會 ,合法徵信社,免費法律諮詢,論壇
台中徵信社,免費諮詢律師,法律諮詢,徵信,徵信社,抓姦,徵信公司,徵信社工作
心理醫生,捉姦,新竹徵信社,離婚證人,花蓮徵信社
高雄徵信社,基隆徵信社,捉猴,尋人徵信社,女人徵信社,合法徵信社,財務顧問,論壇
外遇搜證,徵信社推薦,屏東徵信社,徵信社工作,台中徵信社,女人徵信社
蒐證,女人徵信,桃園徵信社,婚外情
徵信社工作,財產徵信,雲林徵信社,尋人查址
彰化徵信社,通姦,免費法律諮詢,台中徵信社工作,出軌
合法徵信社,法律諮詢,免費法律諮詢,律師,婚姻挽回,追蹤器
台中徵信公司,通姦,離婚,婚姻
錄音,女人徵信社,心理諮商,法律諮詢服務,

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)