Rumah Bujang

Thursday, October 1, 2009
"Ok aper menu yang kita nak buat.." Jaja memulakan sembang petang..

"Nasi Impit, kuah kacang ngan rendang.. aku suruh mak haku buat.." Syeh Slow bersuara..

"Lopez bahagian aku k.." haku plak..

"Ok kalau macam tu.. kita kolek 50 hengget sorang.. kita beli jajan.. KFC.. pinggan kertas nko beli Angah.. nanti haku suruh makcik aku buat Mee Hoon.." Jaja memberi kata putus.. yang lain hanya mengangguk..

Maka kompom la kitowang buat Open House kat umah bujang ahad nie dari jam 5 petang sampai malam..

8 Insan Besh:

mamai said...

weh orang tak bujang boleh joint ker

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hohoho..macam best..!!
hah...dah tu,tak reti2..mane alamat lu??wa nk dtg..hehe..tak ajak pun nk dtg jgk..sbb wa pn bujang..eekekek..auuwww...!!

niEna hailani said...

nk join....
kalau gadis bujang join xpe kn??

vidadarisakura said...

rumah ko ada angpaw?

aku mau.haha

Lifesaver said...

tak invite aku ke???

SwEeTFoResT said...

huhu..sume yang berkaitan ngan bujang leyh datang ke?

dpt wit raye x???

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

anak dara leh pi ker?

hehhehehe segan haih.....

ezam said...

giler gempak bebudak duk bujang wat open house.....


real kah????