Sory Salah Sent

Monday, January 17, 2011
Aku capai nokia aku.. aku bukak new sms.. aku taip..

"Ku sampaikan pada angin melalui dedaun yang gugur lalu di sampaikan pada pokok agar berpesan pada burung jika ternampak nko katakan yang aku sayang sangat padanya.."

pas tu aku send.. senyap.. pas tu aku taip new sms..

"sory salah anta"

pas tu aku send..

tet tet..

Ha ada pun sms masuk.. menjadi jugak taktik aku..

"Nak anta kat saper wei? huhu.."

Aku reply

"Ula.. tapi saja anta salah sent.. kalau tak u mesti senyap.."

Heheheeehehe...
.
.

4 Insan Besh:

Puan Capa said...

boleh guna pakai juga tektik ko ni.bagus2

death_luver said...

ciss..
boleh tiru aksi ini..
aksi salah antar mesej..
:P

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oooo...kalau tk reply gak?

KoBeSbuNgA said...

bbesh2... boley gak tiru aksi2 ngeri nieh.... hihiii