U Jom Lepak

Thursday, January 6, 2011
Aper perasaan nko biler dah berumah tangga?

Aper punyer soalan dah.. dah tentula hepy.. yerla da nikah.. dah ader bantal peluk.. dah boleh memanja depan mak bapak.. kalau ader rezeki nama sendiri dah boleh taruk kat blakang..

Tapi.. aku raser macam biasa jer.. cuma tak leh balik lewat.. tak bleh kuar lepak sembarangan.. tak boleh nak sms yang bukan2.. tak leh nak makan sengsorang..

Kene pikir mak bapak dah bertamba.. adek bradek dah double.. wah tahun depan raya kompom kopak nie.. uhuhu..

u jom lepak lagi.. tak puas la lepak ngan u.. bulan depan ek..
.
.



3 Insan Besh:

Puan Capa said...

aku macam tak caya je ko dah kawin

Matasepet said...

Hijrah jangan tak hijrah... hikhikhik....



=_=

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)