Wayang

Tuesday, June 8, 2010
Aper perasaan korang biler


dah beli tiket wayang..
citer dijangkakan besh..
hot dan box opis la..
pas 2 tengok plak ngan kekasih hati..
kompom cemolot la nie..
pop corn pun dah beli..
air grape dah beli..

tapi..

sampai kat tempat duduk..
barisan ujung sekali.. anda lihat..
jiran anda tu lebih besar dari kerusi..
busuk dan masam..gelak kuat2..
sampai bergegar sebaris kerusi..
henpon tak silent..
pas tu bukak kasut..

apa korang lakukan..

aku..?
pindah duduk kat tangga..
bersila..

7 Insan Besh:

ezam said...

sound je lah san.....

mcm abah gua itu ari wa ajak makan kt 1 kedai ade ekon kt kampung baru key el

sekali dia sound stu otai tu soh jangan isap rokok kt tempat ekon...
brader tu buat muke kerek pehtu abah gua tunjuk papan tanda dilarang merokok mcm cikgu2...


dalam ati wa cuak beb sebab itu kampong baru punya otai...bukan klang..

hahahhahhaa

dila john said...

tu lah yu, sape suh taknak bawak ai. kalau tak boleh duduk seat couple.

:)

haha.

F A R Y N said...

owh..tgk wayang...

Matasepet said...

cet! tulaa...org tua2 kate ' ketulahan' ...owg ajak nengok wyg x mo.... padan la muke..wakakaka....

* aderke aku ajak? mimpi kott...hihihi :D

nuyuljana said...

hahahahaha.

bau stokin adalah bau paling gampang yg aku pnh lalui dlm wyg.

masa tu tgk cite adnan sempit.

cite da best. bau pulak spoil.

dem!

MINAT ORKID said...

Nuntun wayang dengan mambang tak kisah kalau pandangan depan terhalang...

mimizuzuhaha said...

penuh sumpah seranah lam hati